home Ľ over adigo

Over Adigo

Charlotte Venema (1965) heeft sinds 1999 een eigen bedrijf in training en coaching. Ze richt zich op persoonlijke effectiviteit op de werkvloer.
De mens bestaat uit hoofd, hart en handen. Charlotte laat alle drie gebalanceerd aan bod komen in coaching en training. Dus niet alleen aandacht voor analyse en reflectie, maar ook voor motivatie, inspiratie en concrete stappen.

Adigo betekent letterlijk in het Latijn: “iets of iemand in een richting bewegen”. Charlotte vertaalt dat vrij in: beweging met focus.
Een coachings-of trainingsvraag komt vaak voort uit de ervaring van stilstand of vastlopen in een situatie. Soms is dat een probleem, soms een vage onrust. Charlottes aanpak creŽert bewegingsruimte in denken, voelen en doen.

Charlotte werkt samen met profit- en non-profitorganisaties, ook internationaal, en is in beide werelden thuis. Ze heeft ruime ervaring met het werken met betaalde krachten en vrijwilligers.

Voor wie

Leidinggevenden (formeel en informeel), directieleden en medewerkers in profit- en non-profit organisaties. Zorgprofessionals in ziekenhuizen en revalidatiecentra. Eindredacteuren, regisseurs, samenstellers, producers en format-ontwikkelaars in de
mediabranche.

Charlotte Venema

Charlotte streeft naar een passend aanbod. Dat betekent, dat bij coaching en training altijd een persoonlijke intake van deelnemers plaatsvindt. Ook onderzoekt Charlotte van te voren de organisatiecontext, zodat bereikte resultaten een goede inbedding en borging vinden op de werkvloer met steun van leidinggevenden en HR.

"Het is een voorrecht mensen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Mensen onderschatten vaak hun eigen vermogen tot groei en verandering. Het is mooi om te zien hoe ze zichzelf dan kunnen verrassen."

-Adigo: beweging met focus. Standpunten in beweging brengen en mensen begeleiden bij hun groei. Dat is voor mij de kern van mijn werk.-

| Meer
website crkbo