ADIGO

Consulting

Training & Coaching

Coaching

Individuele coaching ondersteunt je bij je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Groei gaat niet altijd vanzelf. In sommige fasen van je loopbaan ervaar je een belemmering of prikkelt feedback van anderen je tot nader onderzoek.
Op zulke momenten biedt coaching een passende begeleiding op jouw maat.

In een coachingstraject gaat het om een combinatie van reflectie en concrete verandering. Focus daarbij is jouw persoonlijke effectiviteit op de werkvloer.

Je leert je kwaliteiten bewuster inzetten. En je onderzoekt welke overtuigingen een update nodig hebben om je groei te bevorderen. Zo ontdek je nieuwe mogelijkheden om je speelveld effectiever te benutten.

Expertise

Onorthodox Coachen

Onorthodox coachen is gericht op het functioneel ontregelen van vanzelfsprekend geworden denk- en gedragspatronen. Dat creëert ruimte voor groei.

Organic Scorecard

Met de Organic Scorecard ontdek je snel je persoonlijke blokkades en bepaal je concrete stappen voor je professionele ontwikkeling.

DISC-model

Het DISC-model biedt inzicht in gedrag van jezelf en van anderen. Dit verbetert je communicatie en samenwerking.

Kenmerk

Kenmerkend voor mijn aanpak is mijn aandacht voor meer bewegingsruimte in je denken, voelen en doen.
Mijn toegevoegde waarde ervaar ik in het belichten van wat buiten beeld is geraakt en in het verkennen van nog onbekend terrein.
Ik luister empathisch en ben loyaal aan jouw verlangen naar groei. Ik benut mijn professionele intuïtie en ben direct in mijn feedback.
Door prikkelende vragen te stellen help ik je verhelderen, ideeën onderzoeken en nieuwe invalshoeken ontdekken.
Ik focus tijdens het traject op concrete stappen in de praktijk: Wat ga je doen met je verworven inzicht en nieuwe vaardigheden?

Werkwijze

Een coachingstraject start altijd eerst met een kosteloze intake van ca. 1 uur om kennis te maken en te bepalen of er een match is.
Een traject omvat meestal 4 tot 7 sessies van 1,5 à 2 uur, waarin we aan de slag gaan met concrete situaties uit je werk. Aan het eind van het traject evalueren we afgesproken doelen en besteden we aandacht aan de borging van bereikte resultaten.

Ervaringen

Interesse gewekt?

Overweeg je een coachingtraject en wil je eerst meer weten? Of wil je met me kennismaken om te bepalen of ik de juiste persoon ben? Ik hoor graag van je. 

Ben je leidinggevende en op zoek naar iemand die met je meedenkt? Kijk dan ook even bij Sparring.  

Neem contact op