ADIGO

Consulting

Training & Coaching

Training

Wil je nieuw gedrag inoefenen en je eigen maken? Zoek je een upgrade om jezelf verder te bekwamen in een vaardigheid? Of sluit een geleerde techniek niet meer voldoende aan vanwege een veranderde context?

Een individuele training geeft je de juiste instrumenten om je vaardigheden te vergroten.  Zo versterk je je persoonlijke effectiviteit binnen een team of organisatie.

In een training streef ik naar balans tussen hoofd, hart en handen. Er is aandacht voor:
• Theorie en (zelf-)reflectie
• Persoonlijke kwaliteiten en inspiratie
• Oefenen en experimenteren met technieken

Een geslaagde training zet aan tot duurzame verandering. Daarom besteed ik aandacht aan het bewust(er) doseren van persoonlijke kwaliteiten en zo nodig meer inzicht in belemmerende gedragspatronen.

Expertise

Situationeel leiderschap

Leidinggeven aan anderen betekent doseren. De training geeft je instrumenten die je helpen je koers op inhoud en relatie flexibel te bepalen op korte en langere termijn.

Persoonlijke effectiviteit

Wat heb jij nodig om effectiever te werken en meer voldoening te halen uit bereikte resultaten? Geef aandacht aan je persoonlijke doelen en krijg beter grip op stress.

Samenwerken

Met resultaat samenwerken betekent vooral onderling verschil benutten. Welk verschil wil jij  maken? Bepaal je toegevoegde waarde en wordt bewuster van je impact op anderen.

Op maat

Ik maak een training op maat die de nadruk legt op doen, zodat je in de praktijk meteen aan de slag kunt met wat je hebt geleerd. Daarbij houd ik rekening met je leerstijl en focus op een eindresultaat, dat aansluit bij jouw persoonlijkheid.  

De training biedt je technieken en handige instrumenten om mee aan de slag te gaan. Daarnaast vraag ik van je om eigen gedrag en gewoontes tegen het licht te houden. Deze combinatie maakt een training heel effectief. 

Werkwijze

Een individuele training start altijd eerst met een kosteloze intake van ca. 1 uur om kennis te maken en te bepalen of er een match is.  Op basis van je leerwensen ontwerp ik een programma. 

Aan het eind van het traject evalueren we afgesproken doelen en besteden we aandacht aan de borging van bereikte resultaten. Een terugkomsessie na een paar maanden werkt uitstekend als opfrisser en verankering. 

Ervaringen

Interesse gewekt?

Overweeg je een individuele training en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik hoor graag van je. 

Of zoek je naar een coach of sparringpartner? Kijk dan bij Coaching of Sparring.  

Neem contact op