ADIGO

Consulting

Training & Coaching

Over Adigo

Adigo betekent letterlijk in het Latijn: ‘iets of iemand in een richting bewegen’. Vrij vertaald: beweging met focus. Een coachings- of trainingsvraag komt vaak voort uit de ervaring van stilstand of vastlopen in een situatie. Soms is dat een probleem, soms een vage onrust. Mijn aanpak creëert bewegingsruimte in denken, voelen en doen.

De mens bestaat uit hoofd, hart en handen. Ik vind het belangrijk om alle drie gebalanceerd aan bod te laten komen in coaching en training. Dus niet alleen aandacht voor analyse en reflectie, maar ook voor motivatie, inspiratie en concrete stappen!

Expertise

Mediabranche

Al vele jaren werk ik voor omroepen en tv-producenten. Ik train en coach professionals, die de reikwijdte van hun impact willen verhogen in hun  samenwerking met anderen.

Zorgprofessionals

Ik coach zorgprofessionals bij een bewuste(re) balans tussen werk en privé en bij hun functioneren in een multidisciplinair team. 

Leiderschap

Ik heb ruime ervaring in het opleiden en coachen van leidinggevenden – senior en junior-. In uiteenlopende organisaties en op diverse niveaus: van directie en middenmanagement tot informeel leiderschap.

Ervaring

Sinds 1999 ben ik zelfstandig trainer en coach en richt me op persoonlijke effectiviteit op de werkvloer. Ik werk samen met profit- en non-profitorganisaties, ook internationaal, en ben in beide werelden thuis. Ik geniet van de diversiteit in mijn werk: van éénpitter tot multinational en van creatieve pionier tot hoogopgeleide specialist.

Het is een voorrecht mensen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Mooi om te zien hoe mensen zichzelf hierbij kunnen verrassen.
Charlotte Venema
Coach

Samenwerking

Dankzij een uitgebreid netwerk ken ik goede collega’s en specialisten in andere takken van sport. Ik denk graag met je mee, wanneer ik inschat dat je meer gebaat zult zijn bij een andere aanpak of begeleiding. Drie collega’s noem ik hier apart, omdat we elkaar goed aanvullen.

Margaretha van Eeden

Met Reflectie in Beweging traint en coacht Margaretha zorgcliënten en zorgprofessionals. Ze is scherpzinnig in haar analyse en creatief in haar aanpak. 

Marc Grond

Met TransMind ontwierp Marc de Organic ScoreCard om de ontwikkeling van professionals in kaart te brengen. Marc is een gedreven opleider en een inspirerende sparringpartner.

Heleen de Ruijter

Met Heleen de Ruijter Ontwikkeling & Training coacht en traint Heleen mensen in leiderschap en systemisch werk. Ze is zorgvuldig, nuchter en oprecht in haar werkwijze.

Opdrachtgevers