ADIGO

Consulting

Training & Coaching

Sparring

Wanneer je op hoog niveau presteert en jouw keuzes grote impact hebben op je omgeving, is reflectie op afstand van de dagelijkse hectiek geen luxe, maar noodzaak.
Het scherpt je geest en houdt je positiespel soepel.

Sparring biedt een vrije ruimte, waarin je scenario’s uitwerkt en nieuwe ideeën laat opkomen. Zonder tijdsdruk. Zonder rekening te hoeven houden met belangen of gevoeligheden van anderen. De aanleiding kan direct zijn, maar meestal gaat het om belangrijke zaken op de langere termijn. Bijvoorbeeld teamontwikkeling, innovatie of strategisch beleid.

Sparring is een uitstekende manier om je eigen koers onder de loep te nemen. Het levert nieuwe inspiratie op en zelfbewuster handelen.

Sparring

Expertise

Klankbord

Ik stem af op de toonzetting van je verhaal. En reageer op wat mijn aandacht trekt in wat zich tussen de regels afspeelt.
Met als doel de impact van je nader onderzoek te verhogen.

Perspectief

Met jouw gezichtspunt als start focus ik op mogelijkheden en grenzen in je speelveld.
Om scenario’s vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. 
Met als doel je positie nader te bepalen.

Slijpsteen

Aan de hand van jouw onderhoudsvraag help ik je bij het aanspannen van je drijfveren en het verhelderen van je oordeelsvermogen. 
Met als doel je beweeglijkheid te bevorderen.

Kenmerk

Als externe sparringpartner bied ik een combinatie van stevig tegenover en flexibele lichtvoetigheid. Ik benut mijn professionele intuïtie en ben direct in mijn feedback. Door prikkelende vragen te stellen schep ik bewegingsruimte voor denken en doen buiten de gebaande paden. Niet zozeer omdat het anders moet. Wel om meer bewuste keuzes te kunnen maken.

Werkwijze

Een sparring start altijd eerst met een kosteloze intake van ca. 1 uur om kennis te maken en te bepalen of er een match is. Een sessie afspreken kan ‘op afroep’ of periodiek bijvoorbeeld halfjaarlijks of jaarlijks. Soms zorgt een aanleiding voor een aantal gesprekken, vaker gaat het om ‘groot onderhoud’ en dan is één sessie zinvol. Duur van een sessie is meestal 2 uur.

 

Ervaringen

Interesse gewekt?

Overweeg je sparring en wil je eerst meer weten? Of wil je kennismaken om te bepalen of ik de juiste persoon ben? Ik hoor graag van je. 

Ben je op zoek naar intensievere begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan bij Coaching en Training

Neem contact op